Ετοιμάζουμε τις πιο λαχταριστές στιγμές σου!

Από το 1999 δημιουργούμε στιγμές μυρωδάτες, λαχταριστές, στιγμές αγνής απόλαυσης... Στιγμές που ξεκινούν, με το που γευτείς τα αγαπημένα σου κρουασάν Folie, Praleda και Trendy!

Κάθε ξεχωριστή μέρα, χιλιάδες ιδέες ξεπηδούν από τους φούρνους μας και μας δίνουν ενέργεια για συνεχή καινοτομία & δημιουργία νέων προϊόντων, όπως οι βάφλες, οι γεμιστές πίτες & το τσουρέκι. Ταυτόχρονα, εισάγουμε απίθανους συνδυασμούς γεύσεων που δεν θα βαρεθείς ποτέ να δοκιμάζεις!

Έχουμε κι εμείς τις αξίες μας… και μένοντας πιστοί σ’ αυτές, φτάνουμε σε κορυφές σκέτη γλύκα! Κάθε γλυκιά πορεία έχει για αφετηρία της την παράδοση, για οδηγό την ποιότητα & προορισμό την πρωτοπορία στην απόλαυση. Και δεν φτάνουμε τυχαία, αλλά χάρη στο όραμά μας για ολοένα και περισσότερες απολαυστικές στιγμές!

Δεν φαντάζεσαι πόση extra απόλαυση μπορείς να δημιουργήσεις με μια αφράτη γλυκιά ζύμη… Απόδειξη, η πλούσια γκάμα προϊόντων μας! Το ένα πιο λαχταριστό από το άλλο και όλα μαζί ένα σύμπαν φανταστικών γεύσεων!

Όλα τα προϊόντα μας παράγονται στο εργοστάσιο της Ιεράς Οδού που φέρει τις πιστοποιήσεις ISO (9001 & 14001 ), FSSC22000 και RSPO.